Podnikanie cez internet a ochrana osobných údajov

 

Ak podnikáte cez internet, alebo to do budúcna plánujete, mali by ste predovšetkým ovládať základné pravidlá platiace pre ochranu osobných údajov, aby ste sa vyhli zbytočným vysokým pokutám zo strany orgánu dozoru, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov.

Toto in-house školenie Vám ponúka potrebné informácie a vzorovú dokumentáciu.

S nami sa rýchlo zorientujete v danej problematike.

 

PRE KOHO JE IN-HOUSE URČENÝ:

  • in-house školenie je určený pre všetky subjekty podnikajúce na internete (právnické osoby aj fyzické osoby podnikateľov), ako aj tých, čo len plánujú rozbehnúť podnikanie na internete.

 

CIEĽ IN-HOUSE ŠKOLENIA:

Cieľom je oboznámiť účastníkov s tým:

  • ako viesť e- shop a pritom rešpektovať ochranou osobných údajov,
  • ako zákonne vytvárať marketingové databázy,
  • ako zabezpečiť informovaný súhlas dotknutých osôb,
  • akú dokumentáciu vypracovať,
  • ako zaviesť vernostné karty a neporušiť ochranu osobných údajov,
  • kedy je potrebné vyhotoviť zmluvu so sprostredkovateľom a čo má obsahovať
  • a s ďalšími dôležitými informáciami.

 

Zároveň účastníci dostanú materiál obsahujúci vzorovú dokumentáciu.

 

Ak máte záujem o toto in-housové školenie priamo u Vás na pracovisku, stačí, keď vyplníte formulár pod týmto textom, alebo nám napíšete na vzdelavanie@creativebusiness.sk. Následne Vám pošleme odborný program, ktorý si prispôsobíte, resp. doplníte, podľa Vašich požiadaviek.  


Prihlásenie

Ak máte záujem o toto in house školenie napíšte nám.